Kataloger

 

Her finner du et større utvalg av våre nye brosjyrer innen det meste som har med bygging, rehabilitering og oppussing å gjøre.

Garasje, bod og driftsbygning

En ny garasjekatalog smekkfull av nyheter. I tillegg har vi utarbeidet 2 driftsbygninger som er vist i katalogen, disse er aktuelle for alle med større eiendommer og flere typer kjøretøy og oppbevaringsbehov. Til hager i urbane strøk har vi laget 3 hage/redskapsboder.

Alt finner du også på garasjekalkulatoren hos monter.no

 

 

Montér Varmekatalog

Montér har det du trenger av varmeprodukter til din bolig fra kjeller til pipe. I tillegg til opptenningsbriketter, vedkurver og vedbærere, får du elektrisk varme, gassvarme, parafinbrenner, vedovner og peiser i et utall varianter.

Brannmur og pipe får du selvsagt også hos oss.

Vi formidler også montering av ildsted. En pakkeløsning fra oss til deg.

Kjøkken, bad og garderobe

Den mest populære katalogen vår har virkelig fått et løft. Nye kjøkken, hvitevarer og tilbehør gjør katalogen enda mer interessant og et bredt sortiment baderomsmøbler og garderobe er med på å heve kvaliteten. 

 

Gulv og vegg

Denne katalogen bugner av nyheter, deriblandt samtlige Opus parkett og laminatgulv. Legg spesiellt merke til oljede parkettgulv, her er det mye nytt og lekkert å velge i. Vi har tatt med interiørplater i katalogen, et stort utvalg fra vårt brede Montér sortiment.

 

Tak og fasade

Alle husets 5 fasader samlet i en katalog, oppdatert med de siste produktnyhetene innen taktekking og kledning.

 

 

Dør og vindu

Katalogen er oppdatert med alle nyheter på dør og vindu. Les også om Boligsikring i katalogen.