Leverandører

Kjeldstad Trelast produserer trelast og videreforedler produkter for ferdighusbransjen, vår egen hytteproduksjon og takstolproduksjon.

Glava er en totalleverandør av isolasjonsprodukter.

Icopal utvikler, produserer og markedsfører kvalitetsbyggevarer, som tak, takrenner, piper, grunnplater m.m., for bygg og anlegg.

Luna tilbyr et bredt sortiment innen verktøy og maskiner, forbruks-materiell og arbeidsplassprodukter.

Södra er den ledende produsenten innen interiørprodukter i tre. De produserer listverk, panel, gulv, limtreplater, innredningsdetaljer, oppbevaringssystemer, spesialprofiler, komponenter og emballasje. 

Bilderesultat for scanox logo

Scanox AS er et heleid datterselskap i Jotun AS som markedsfører malinger og tilhørende produkter for innendørs og utendørs bruk. I dette arbeid legges det stor vekt på kontinuerlig forbedring av kvalitets-, helse-, miljø- og sikkerhetsforhold. Scanox skal oppnå tilfredsstillende inntjening og ha en ledende posisjon.

Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi ca 300 ansatte og over 1000 forhandlere rundt om i landet.
Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

Røros Vinduer og Dører blir produsert av Røros Bruk as som er et heleid datterselskap av Isola as. Røros Bruk ble etablert i 1971 og har i løpet av disse årene etablert Røros Vinduet som markedsleder innen koblede vinduer primært beregnet til hytte- og fritidsmarkedet. 


Snickers Workwear driver utviklingen av avanserte, svært funksjonelle arbeidsklær for håndverkere, service og transport. Kall det en lidenskap. Snickers Workwear er en del av Hultafors Group – et utvalg av førsteklasses varemerker som forplikter seg til å holde håndverkere i forkant. På alle måter, en partner å stole på.

For dagens profesjonelle og halvprofesjonelle motorsagbrukere, er Jonsered fremdeles synonymt med en virkelig effektiv og pålitelig samarbeidspartner i skogen. Men våre kunnskaper om lette, effektive motorer, ergonomi og pleie av naturen har også dannet grunnlaget for det fullutstyrte modellsortimentet som Jonsered nå tilbyr. En arv og en pionerånd som vi fortsetter med å forvalte.
For bevisste, selvstendige mennesker som er aktive på jobben og i fritiden, og som setter pris på god formgivning og vakker natur, kombinerer Jonsered følelse og design med styrke og kontroll.