Om Bergstaden Trelast

Bergstaden Trelast a/s ble etablert januar 1994. Bedriften har hele tiden vokst. Vi selger trelast og byggevarer, stort sett i nærområdet både til hus og hytter. 

Vi har egen bil for transport og 4 låne hengere. Våre samarbeidspartnere er byggmestere og snekkere i nærområdet, Røros, Holtålen og Os kommune. Bergstaden Trelast a/s er i dag medlem av Optimera Montér.

Montér Røros er lokaleid av 5 stk ansatte fra Rørosregionen.

Litt om Optimera Montér.

Montér, Norges største byggevarekjede, er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 95 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér og Trend. Montér er Optimeras kjedekonsept for gjør-det-selv-markedet, byggmestere og håndverkere. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain som har 190000 medarbeidere i 64 land og er Europas største distributør av byggevarer.

 

Hva er Montér?

Er Optimeras eget kjedekonsept for gjør-det-selv markedet, byggmestere og håndverkere. Montér har 86 byggevarehus med sterkt fokus på høy servicegrad, faglig kompetanse og helhetlige løsninger.

Optimera AS 

Montér eies 100% av Optimera Engros, som er en del av Optimera AS. Dermed har medlemmene solid støtte fra en av de største aktørene i byggevarebransjen. Optimera Engros har hovedkontor i Kristiansand, og avdelingskontorer på øst- og vestlandet.

Optimera Proff

Optimera Proff har et rendyrket proffkonsept for håndverkere, byggmestere og entreprenører innen tjenester, kompetanse og logistikk. Konseptet tilbys gjennom egne proffsentre og i byggevarekjeden Montér.